JAVNI POZIV za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada

Pozivaju se vlasnici te investitori nezakonito izgrađenih zgrada da podnesu zahtjeve za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.

Zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju podnosi se neposredno upisarnici ili preporučeno poštom na adresu: Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ispostava u Veloj Luci, 20270 Vela Luka.

Zahtjev se podnosi najkasnije do 30. lipnja 2013. godine i po proteku toga roka ne može se više podnijeti. Iznimno od gore navedenog, predmetni zahtjev za ozakonjenje nezakonito izgrađene zgrade za koju je građevinski inspektor donio rješenje za uklanjanje do dana stupanja na snagu zakona, podnosi se najkasnije do 31. prosinca 2012. godine i po proteku toga roka ne može se više podnijeti. Obrazac zahtjeva za podnošenje rješenja o izvedenom stanju možete dobiti u Općini Lastovo, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ispostava u Veloj Luci ili ovdje.

Službeni dokument Javnog poziva možete preuzeti ovdje:
Javni poziv vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada radi podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju

Više o legalizaciji možete pronaći na linku Legalizacija

Preuzmi (28.65 Kb) | Pogledaj

Skip to content